Otvoritev prenovljenega salona Pan-Jan

16.11.2016

V petek, 21. oktobra, je prodajni salon vozil znamke ŠKODA v Trebnjem dobil novo, prenovljeno podobo. Za vsem skupaj stoji podjetje Pan-Jan, ki prav letos praznuje svoj 25. rojstni dan. Pred 25 leti je podjetje svojo uspešno zgodbo začelo graditi v garaži, danes pa je njihova zgodba povsem drugačna.

Že od samega začetka so stremeli k uspehu in tako se podjetje danes ponaša tako z objektom v Ivančni Gorici kot tudi z novim poslovnim kompleksom v Trebnjem. Otvoritev slednjega je pozdravila široka množica domačinov, predstavnikov lokalne skupnosti, različnih podjetij, predstavnikov medijev in nekaj znanih obrazov, ki že lep čas zaupajo podjetju Pan-Jan.

Direktorica družbe, Anita Prijatelj, je navzočim izrekla veliko zahvalo za vsa leta zaupanja v podjetje. Hkrati je poudarila, da je pred njimi svetla prihodnost, saj je pot, na katero stopajo, strateško usmerjena k doseganju najvišjih ciljev. Navdušenja nad uspehom podjetja ni skrival niti direktor znamke Škoda, Petr Podlipny.

Vrhunec dogodka je zaznamoval trenutek, ko sta Anita Prijatelj in Petr Podlipny slavnostno prerezala trak. S tem so se tudi uradno odprli novi prostori salona vozil znamke Škoda.

Tega izjemnega dogodka v Trebnjem ne bi bilo, če k izjemno uspešni zgodbi podjetja Pan-Jan ne bi prispevali zaposleni in vodstvo, ki je v vseh teh letih našlo pot za nove izzive in cilje. Skupaj verjamejo, da je to šele začetek zgodbe o uspehu.

 

 

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj