Superb je tu!

24.06.2015

V zraku je bilo čutiti prijetno vznemirjenje in moč edinstvenosti trenutka. Znašli smo se na preseku časa in po 120-letih bogate zgodovine s pričakovanjem zrli v novo ero znamke Škoda. Čakali smo, da pod žarometom luči zasije v vsej svoji lepoti - novi Škoda Superb. 

Foto: Aleš Rosa

Na predzadnji junijski torek so gostje s sprehodom mimo starodobnika iz preteklosti v ambientu čudovite dvorane Grand Hotela Union, kjer je bilo na odru pod belo prevleko slutiti obris jeklenega lepotca, stopili v prihodnost.

Sabrina Pečelin (levo), odnosi z javnostmi pri Porsche Slovenija, in Heinz Slesak (skrajno desno), generalni direktor Porsche Slovenija, v izbrani družbi.

Za uvod v nepozaben večer se je po dvorani razlegla glasba simfoničnega orkestra Slovenskega narodnega gledališča Opera in balet Ljubljana pod taktirko Žive Ploj Peršuh. V nadaljevanju je bil poseben pozdrav namenjen uglednim gostom večera Veri Pribylovi, direktorici prodaje za srednjo Evropo, Heinzu Slesaku, generalnemu direktorju Porsche Slovenija, in Marku Jevtiču, slovenskemu oblikovalcu na Škodi, ki je dal novemu Superbu končno zunanjo podobo.

Voditeljica večera Tajda Lekše.

Občinstvo je pozdravil človek, ki ima, kot pravi v šali, zeleno kri, saj prihaja iz rojstnega kraja Škode, znamka je del njegove družinske tradicije, zanjo pa dela že 25 let. Petr Podlipny, direktor blagovne znamke Škoda v Sloveniji, je ob rojstvu novega modela z gosti delil pozitivne občutke: »Pri zadnjih nekaj modelih in seveda tudi pri novem Superbu čutim, da je v ozadju prava zgodba, kjer so v sožitju vsi ključni elementi - od samega produkta in dizajna do cene in uporabniške izkušnje. Le tako se krepi pozitiven duh znamke, ki vodi v uspeh!«

 

 

Dvorano so ponovno preplavili zvoki orkestra, ki so prešli v energične ritme električne kitare izpod prstov Bora Zuljana.

Vzdušje se je stopnjevalo, napetost rasla - in bela prevleka je končno padla. Pogledi so navdušeno obstali na novem Superbu, v katerem so spretno združene izkušnje dolgoletne tradicije, vrhunska tehnologija sedanjosti in futuristično oblikovanje prihodnosti.

Na odru se je Tajdi Lekše pridružil Marko Jevtič, slovenski oblikovalec, ki je po petih letih dela na Škodi prvič predstavil svoje delo pred domačim občinstvom. S posebnim občutkom in ponosom ob pogledu na svojo stvaritev je zbranim predstavil bistvo oblikovanja novega Superba. Poleg skrbno premišljenih podrobnosti, ki prispevajo k njegovemu edinstvenemu značaju, je poudaril emocionalnost, na katero stavijo pri odločitvah njegovih bodočih lastnikov.

 

 

Da je bil vrhunski tudi zaključek večera, je poskrbel umetnik, ki je Škodi zvest že nekaj let. Vlado Kreslin je ob spremljavi orkestra zaokrožil Superbovo uvodno simfonijo, ki bo svoje nadaljevanje dobila v teh dneh, ko lepotec začenja svojo vožnjo po slovenskih cestah.

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj