Fabia Sound & Colour

16.11.2015

V ponudbi vozil Škoda je odslej tudi Fabia Sound & Colour, ki je živahna zunaj in znotraj. Odlikujeta jo paket Sound s 6 zvočniki ter paket Colour Concept z dvobarvno karoserijo.

 

Paket "Colour Concept" obsega dvobarvno karoserijo vozila s streho in zunanjimi ogledali v črni barvi. Tu je še "Sound" paket "Arkamys" s 6 zvočniki - 4 spredaj in 2 zadaj. K opremi Ambition so poleg tega dodana še 16'' črna aluminijasta platišča Beam, halogenska žarometa z LED dnevnimi lučmi, električni pomik zadnjih stekel in naslon za roke spredaj.

In s čim vse se še lahko pohvali Fabia? Tu so usnjen paket (volanski obroč, ročica in manšeta ročne zavore in ročice menjalnika), trikraki večfunkcijski volan, šest varnostnih blazin, tonirana stekla, sistem Start-Stop z rekuperacijo zavorne energije, servo-mehansko krmiljenje, potovalni računalnik z zaslonom Maxi-dot, omejevalnik hitrosti, klimatska naprava, Hill Hold pomoč pri speljevanju v klanec, funkcija samodejnega zaviranja v sili, električni pomik vseh stekel, avtoradio Swing s 5'' barvnim zaslonom, občutljivim na dotik, priključki USB, AUX-in, iPod …

Razpon motorjev sega od bencinskih do dizelskih, vsi pa ustrezajo standardom EU6. 

 

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj