Brezžični MirrorLink

23.02.2016

Škoda na kongresu mobilne tehnologije v Barceloni, ki poteka do 25.2., predstavlja prototip brezžičnega MirrorLinka. Ta sistem vsebino brezžično prenaša s pametnega telefona v infotainment sistem vozila.

Takorekoč  vsi modeli modeli Škoda ponujajo možnost izbire tehnologije MirrorLink, ki jo podpirajo telefoni z operacijskim sistemom Android in je kompatibilna z mobilniki znamk Samsung, LG, Sony, HTC in drugih. Ta tehnologija je del paketa SmartLink, ki vključuje tudi Android Auto in Apple Car Play. Povezava med pametnim telefonom in Škodinim infotainment sistemom (od Bolero navzgor) trenutno poteka prek kabla.

Zdaj pa Škoda predstavlja novo brezžično tehnologijo MirrorLink, ki podatke prenaša prek omrežja Wi-Fi in ne prek kabla. Telefon lahko tako ostane v žepu ali pa se polni v novem predalčku, ki bo omogočal brezžično indukcijsko polnjenje baterije.

S pomočjo MirrorLinka se s telefona na osrednji zaslon, občutljiv na dotik, prenašajo glasba in številne kompatibilne aplikacije, vključno s spletnim radiem, vremenskimi informacijami, avdio knjigami, navigacijo in parkirnimi informacijami.  Posebej za Škodo razvite aplikacije, med katerimi so MFA Pro in Drive, so prav tako na voljo. 

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj