Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Več o uporabi piškotkov
Sprejmi in nadaljuj
Škoda Yeti

Sestavi si svojega Škoda Yetija! - pogled 360° (zunanjost in notranjost)

Yeti

Yeti Outdoor

Yeti obstaja!

Pripravite se na novo definicijo terenca. Novi Škodin model Yeti je sinteza edinstvenega designa, varnosti, funkcionalnosti in udobja.

Sedaj nastopa v dveh izvedenkah: Yeti in Yeti Outdoor. Pri obeh je nova prednja maska, drugačna, bolj oglata sta prednja žarometa. Slednja lahko vsebujeta tudi LED dnevne luči in sta bi-ksenonska. Svetilke so nove tudi na zadku avtomobila. Zunanjo podobo pa krasijo še nova aluminijasta platišča.

Yeti se predstavlja z novimi motorji ter z novimi tehničnimi in funkcionalnimi rešitvami. Motorno paleto sestavlja sedem motorjev od teh trije bencinski. Na voljo je prednji ali pogon na vsa štiri kolesa in ročni ter samodejni menjalniki (DSG).

V notranjosti so opazni novi volanski obroči, armaturna plošča in še nekateri detajli. Še več novosti je med asistenčnimi sistemi oziroma pomagali - Yeti je prvi Škodin model s kamero, ki pomaga pri vzvratni vožnji, hkrati zna parkirati sam, tako prečno kot bočno.

Poleg terenskih zmogljivosti bo Yetijev adut tudi prostornost; ne le v potniški kabini temveč tudi v prtljažniku, kjer bo v osnovi 405 litrov prostora, ob zloženih zadnjih sedežih pa kar 1.760 litrov.