Zakaj je Octavia tako priljubljena?
Zakaj je Octavia tako priljubljena?
Zakaj je Octavia tako priljubljena?
Zakaj je Octavia tako priljubljena?

Zakaj je Octavia tako priljubljena?

Je to zaradi prostora?

Z impresivnimi 610 litri prtljažnega prostora in neprimerljivim udobjem vam bo pot v večji užitek kot prihod na cilj. A odkrili boste še veliko več. Oglejte si Octavio Combi.

Je to zaradi oblike?

Octavia L&K je oblikovana skladno z dinamičnimi smernicami Škodinega oblikovalskega jezika. Razkošno usnje, popolno udobje in značilna aluminijasta platišča dajejo Octavii L&K videz, kot bi bila narejena samo za vas. Odkrijte več o Octavii L&K.

Je to zaradi zmogljivosti?

Z brezkompromisno športno Octavio RS se lahko bliskovito poženete do 248 km/h, pri tem pa še vedno uživate v vrhunskem udobju in obliki. A to je le nekaj njenih ključnih atributov. Poglejte si več o Octavii RS.

Je to zaradi varnosti?

Varnost je občutek. In nikjer se ne boste počutili bolj varno kot v Octavii Scout. S štirikolesnim pogonom zadnje generacije in zanesljivo zaščito karoserije je ta avto zasnovan za to, da vas udobno zapelje čez vsak teren. Odkrijte še več z Octavio Scout.

Katera pa je najboljša za vas?

ŠKODA Octavia

Preseneča. Dan za dnem.

Najboljša možnost, da vam na še bolj zanimiv, domiseln in dodelan način predstavimo najbolj uspešen model ŠKODA vseh časov.

ŠKODA Octavia Combi

Bolj dinamičen, boljši, lepši.

Velikodušno odmerjena notranjost je kombinirana s številnimi nevidnimi tehnologijami in asistenčnimi sistemi. Avto, ki vas bo navduševal vsak dan, ob vsaki vožnji.

ŠKODA Octavia RS

Octavia RS - Športnost za celo družino

Octavia RS združuje izjemno udobje in dinamičen, živahen karakter z najsodobnejšimi tehnologijami, in to z občutkom za klasične oblikovalske poteze.

ŠKODA Octavia Combi RS

Octavia Combi RS - družinsko uporaben športni avtomobil

Dobrodošli v avtomobilu z dvema osebnostima. Nova ŠKODA Octavia Combi RS izpolnjuje želje po športnosti in hkrati zadosti zahtevam odgovornega očeta. 

ŠKODA Octavia Laurin & Klement

Dve imeni zagotavljata enkratno udobje

Tudi želje naših najbolj zahtevnih kupcev z veseljem presegamo z vrhunsko kakovostjo, izbranimi materiali in inovativno tehnologijo. Za to sta zaslužna tudi ustanovitelja znamke Laurin & Klement. 

ŠKODA Octavia Combi Laurin & Klement

Udobje na vsakem kilometru

Octavia Combi L&K je pravzaprav 'All inclusive' ponudba. Avtomobil je izjemno prostoren, hkrati pa ponuja luksuz na svojstven način. Uporabljeni so le izbrani materiali in inovativne rešitve. Zato pride voznik na cilj sproščen in dobre volje. 

ŠKODA Octavia Scout

Zaradi celega kupa praktičnih podrobnosti, kot so na primer strešne sani, je Škoda Octavia Scout resnično vsestranski talent.

ŠKODA Octavia GreenLine

Octavia GreenLine ni le prostorna - je tudi lepega videza. Spredaj je samozavestna. Pogled s profila odkrije ostro začrtano tornado linijo, ki vozilo naredi daljše, vitkejše in poudari njegovo silhueto.

ŠKODA Octavia in Octavia Combi Family

Narejena za vašo družino

Iščete vozilo, ki bo zadovoljilo raznolike potrebe vaše družine? Škoda Octavia Family je narejena, da za vas in vaše najdražje na vseh poteh poskrbi s svojo varnostjo, varčnostjo, tehnološko naprednostjo, udobjem in izjemno prostornostjo. 

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj