RAVNOKAR POVEZANI
RAVNOKAR POVEZANI
RAVNOKAR POVEZANI
RAVNOKAR POVEZANI

Povežite se s prihodnostjo

ŠKODA OCTAVIA COMBI ponuja štiri infotainment sisteme, ki ponujajo cel kup možnosti za nadzor vozila, za zabavo v avtu in za predvajanje glasbe. Vsi sistemi se lahko povežejo z vašim pametnim telefonom preko Blutooth sistema ali preko SmartLink+ vmesnika.

Vsi sistemi uporabljajo inovativne zaslone, ki merijo od 6,5 do 9,2 palca. Najboljši system, Columbus, ponuja tudi 64 GB spomina, DVD in opcijsko tudi LTE modul za vzpostavitev hitrega interneta. Dostopna točka omogoča potnikom v avtomobilu brskanje po internetu, pretakanje glasbenih datotek ali upravljanje svoje elektronske pošte.

Škoda Connect

Škoda Connect

Nov sistem ŠKODA Connect naredi iz modela OCTAVIA popolnoma povezan avtomobil. ŠKODA Connect je sestavljen iz treh storitvenih paketov. Infotainment online ponuja povsem nove informativne in navigacijske storitve, medtem ko paket Care Connect omogoča, da do nekaterih elementov avtomobila dostopate na daljavo, preko aplikacije na pametnem telefonu. Hkrati omogoča povezavo s pooblaščenim servisnim partnerjem (Proactive service). Tretji paket, ki je sestavni del Sistema Škoda Connect, pa ponuja klic v sili.

Infotainment Online

Paket Infotainment Online ponuja celo vrsto storitev: informacije o stanju v prometu, splošne novice, vremensko napoved … 

Care Connect - oddaljen dostop do avtomobila

Ta storitev vam omogoča, da do določenih elementov ali funkcij avtomobila dostopate na daljavo, preko pametnega telefona in aplikacije ŠKODA Connect app. V mestu, ki ga ne poznate, je mogoče z lahkoto najti parkiran avtomobil. Pozimi pa je moč vključiti gretje, še preden ste v avtomobilu. Življenje je ravnokar postalo malce bolj prijetno, mar ne?

Care Connect - proaktivni servis

S tem delom storitev ste vedno na tekočem s stanjem, vašega avtomobila in seveda s predvidenimi servisnimi intervali. Potem ko vzpostavite povezavo s pooblaščenim servisnim partnerjem, vam sistem zagotavlja, da bo vaš avto vedno v izjemni tehnični kondiciji, ne glede na okoliščine.

Klic v sili

V primeru nesreče sistem samodejno vzpostavi povezavo z reševalnim centrom in temu takoj pošlje pomembne podatke o položaju vozila, smeri gibanja, številu potnikov in resnosti trka. Klic v sili lahko ročno sproži tudi voznik ali potniki, če so denimo priče nesreči. Povezava ostane vklopljena do prihoda reševalcev.

 

SmartLink+

Stran SmartLink+ vam ponuja informacije o tem, kako povezati vaš pametni telefon z vgrajnim infotainment sistemom preko Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink™ in SmartGate vmesnikov.

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj