ZMORE VSE
ZMORE VSE
ZMORE VSE
ZMORE VSE

Nenehen razvoj

Motor je tisti, ki naredi avto. S tem v mislih smo nenehno osredotočeni na razvoj motorjev, hkrati pa vseskozi stremimo k novim rešitvam za večjo zanesljivost in nižje operativne stroške.

 

Devet motorjev je v paleti modela ŠKODA OCTAVIA - štirje TSI in štirje TDI ter en motor s pogonom na stisnjen zemeljski plin (CNG ali metan). Razpon prostornin motorjev je od litra pa do dveh litrov, razpon moči pa od 63 kW (86 KM) do 135 kW (184 KM).

 

Štirikolesni pogon

ŠKODA OCTAVIA je na voljo z zadnjo generacijo računalniško nadzorovane večploščne sklopke.

Trije motorji (1.8TSI/132 kW, 2.0 TDI/110 kW in 2.0 TDI/135 kW) so na voljo s tem sodobnim pogonom, ki zagotavlja izjemen oprijem, visoko stabilnost med vožnjo in varnost tudi izven utrjenih poti.

Nadzorna enota nenehno računa optimalno razporeditev navora na obe osi, da bi avtomobil vseskoz ostal pod nadzorom. Ob normalnih razmerah je večina navora speljana na prednji kolesni par, na ta način pa pogon varčuje z gorivom.

 

Spoštovanja vredne mere

Prostor, ki je namenjen potnikom in prtljagi v modelu ŠKODA OCTAVIA, prepriča z najboljšim rezultatom v tem razredu. Ne glede na to, ali sedite spredaj ali zadaj, je v tem modelu prostora vselej v izobilju.

Nobeno vozilo v segmentu ne ponuja več notranjega prostora, več prostora za noge in glave na zadnji klopi. Dolžina notranjosti v modelu OCTAVIA znaša 1,782 mm. Prostora za potnike zadaj je ravno tako ogromno, saj prostor za noge meri 73 mm in za glave 980 mm.

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj