NOV ČLAN VAŠE DRUŽINE
NOV ČLAN VAŠE DRUŽINE
ŠKODA Octavia Family
NOV ČLAN VAŠE DRUŽINE
NOV ČLAN VAŠE DRUŽINE
ŠKODA Octavia Family

Narejena za vašo družino

Iščete vozilo, ki bo zadovoljilo raznolike potrebe vaše družine? Škoda Octavia Family je narejena, da za vas in vaše najdražje na vseh poteh poskrbi s svojo varnostjo (7 varnostnih blazin), varčnostjo, tehnološko naprednostjo, udobjem in izjemno prostornostjo. 

 

 

ZUNANJOST

Čudovita in raznolika: Octavia Family ponuja za vsako družino nekaj. Izbirate lahko med bencinskimi in dizelskimi motorji, tu pa so tudi DSG menjalnik in 4 × 4 pogon.

NOTRANJOST

Octavia Family je udobna in prostorna. Njen prtljažnik v limuzinski različici meri 590,  v Combi različici pa 610 litrov (ob podrtih zadnjih sedežih kar 1740 litrov!). Notranjost krasijo 3-kraki usnjen večfunkcijski volan, ki je nastavljiv po globini in višini. Z njim upravljate radio in telefon. V usnju so tudi prestavna ročica in manšeta ter ročica ročne zavore.

SUN-SET

Da vaše družine ne bi motila svetloba, ima Octavia Family dodatno zatemnjena stekla Sun-Set za B-stebričkom.

Radio »BOLERO«

Radio Bolero ima 6,5'' barvni zaslon, občutljiv na dotik, z MP3 in WMA predvajalnikom ter priključkom za SD kartico, USB in AUX. 

»CLIMATRONIC« DVOPODROČNA KLIMA

V Octavii Family za pravo temperaturo skrbi »Climatronic« dvopodročna klimatska naprava z elektronsko regulacijo, s tipalom vlažnosti, filtrom z aktivnim ogljem, AQS in hlajenim predalom za rokavice. 

ODLAGALNA PROSTORA ZA ZADNJIMI KOLOTEKI

Poleg odlagalnih prostorov za zadnjimi koloteki ima Octavia Family še številna odlagalna mesta in Simply Clever rešitve, med njimi tudi držala za steklenice. 

TEMPOMAT

Z vgrajenim tempomatom bo vaša družina v Octavii Family potovala še bolj sproščeno in prijetneje.

 

Prenovljena Škoda Octavia Family 

Prenesite cenik

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj