RAZRED ZASE NA PODROČJU ZELENE MOBILNOSTI
RAZRED ZASE NA PODROČJU ZELENE MOBILNOSTI
Škoda Octavia GreenLine
RAZRED ZASE NA PODROČJU ZELENE MOBILNOSTI
RAZRED ZASE NA PODROČJU ZELENE MOBILNOSTI
Škoda Octavia GreenLine

Čiste oblike za čisto vožnjo

ŠKODA Octavia GreenLine je popolna kombinacija značilne limuzinske oblike, prostornosti družinskega karavana in okoljsko naravnane tehnologije.

Zunanjost

Octavia GreenLine ni le prostorna - je tudi lepega videza. Spredaj je samozavestna. Pogled s profila odkrije ostro tornado linijo, ki vozilo naredi daljše, vitkejše in poudari njegovo silhueto. Z veliko mero natančnosti oblikovan zadnji del vozila je v znamenju prefinjenosti in popolnih razmerij.

 

Iz oči v oči z Octavio GreenLine

Sprednji del kaže prefinjenost, deluje samozavestno in odločno. S svojo masko hladilnika z 21 prečkami Octavia GreenLine izstopa iz množice. Ostro brušena oblika žarometov spominja na mojstrovine iz češkega kristala. Sprednje meglenke skupaj z žarometi oblikujejo štiriperesno deteljico.


Praktični vidik prijaznosti do okolja

O tem, da je to še posebej ekološka različica modela Octavia, priča le zelo diskreten napis GreenLine na vratih prtljažnika. Celoten zadek vozila je značilne, čiste oblike. Zadnje luči oblikujejo za znamko ŠKODA značilen "C" kristalne strukture. Velika vrata prtljažnika omogočajo dostop do največjega prtljažnika v razredu (od 590 do 1.580 litrov).

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj