ŠKODA Family modeli
ŠKODA Family modeli
Ukrojeni po meri vaše družine
ŠKODA Family modeli
ŠKODA Family modeli
Ukrojeni po meri vaše družine

Vse, kar potrebuje vaša družina

ŠKODA Fabia Combi Family

Prostorno vsestranska

 

Resda gre za najmanjšo kombilimuzino v Škodini floti, ki pa je daleč od tega, da bi bila majhna. Njen prtljažnik meri 530 l  (ob podrtih sedežih kar 1150 l), kar pomeni, da boste vanjo lahko spravili opremo za vsak družinski dopust. Varčnost in varnost gresta tu z roko v roki, ob premišljenih varnostnih sistemih pa ponuja Fabia Combi Family tudi izjemen infotainment paket.

ŠKODA Rapid in Rapid Spaceback Family

Udobje za vso družino

 

Udobju, varnosti in vrhunski tehnologiji v Rapidu in Rapidu Spaceback se vam ne bo treba odreči na račun cene. Modela Family se ponašata z vrhunskim audio sistemom, dvopodročno klimo Climatronic, usnjenim multifunkcijskim volanom, zatemnjenimi stekli za B-stebričkom in klasičnimi Škodinimi Simply Clever rešitvami.  

ŠKODA Octavia Family in Octavia Combi Family

Ravno prav stila in udobja

Iščete vozilo, ki bo zadovoljilo raznolike potrebe vaše družine? Škoda Octavia Family je narejena, da za vas in vaše najdražje na vseh poteh poskrbi s svojo varnostjo (7 varnostnih blazin), varčnostjo, tehnološko naprednostjo, udobjem in izjemno prostornostjo.  

ŠKODA Superb Combi Family

Po meri tistih, ki so vam najdražji

Potreb vseh družinskih članov hkrati ni lahko zadovoljiti, a Škoda Superb Family bo poskrbel za to, da vam bodo skupne poti v užitek. Ponuja najnovejše asistenčne sisteme, 9 varnostnih blazin, številne Simply Clever rešitve in še marsikaj - vse to v podobi, nagrajeni s prestižno oblikovalsko nagrado Red Dot.

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj