MONTE CARLO MODELI
MONTE CARLO MODELI
Dirkaški geni in bogata oprema
MONTE CARLO MODELI
MONTE CARLO MODELI
Dirkaški geni in bogata oprema

ŠKODA Citigo Monte Carlo

Slog v gibanju 

Okretnost modela ŠKODA Citigo Monte Carlo gre z roko v roki z lahkotnostjo parkiranja, zaradi česar je to  ultimativni mestni uporabnež. Ob tem pa s svojim domiselnim videzom izstopa iz množice povsod, kjerkoli ga boste parkirali. In če k temu dodate še prostorno notranjost ter izjemno nizko porabo goriva, dobite majhen avtomobil z veliko mero privlačnosti.

ŠKODA Rapid Spaceback Monte Carlo

Čustva v gibanju 

ŠKODA Rapid Spaceback Monte Carlo je vrhunska izbira za tiste, ki bi radi izstopali. Ta kompaktni petvratnk ponuja tudi precej zabave. Obenem je v notranjosti tudi dovolj prostoren, tako da tozadevno ni potrebno sklepati nobenih kompromisov. Zakaj torej izbirati medpetvratnikom in kombijem, ko pa lahko izberete vse omenjeno pod enim velikim panoramskim strešnim oknom.

ŠKODA Fabia in Fabia Combi Monte Carlo

Dovolj stila in udobja

ŠKODA Fabia in Fabia Combi Monte Carlo sta idealna za tiste, ki želijo narediti vtis. Oba kompaktna mestna avtomobila ponujata vozniku tudiveliko vznemirjenja. Poleg tega je v obeh dovolj prostora, da vam ne bo treba sklepati prostorskih kompromisov. 

 

ŠKODA Yeti Monte Carlo

Slog brez meja

Osebnost modela ŠKODA Yeti Monte Carlo odlično ustreza vsem voznikom pustolovskega duha. Še posebej pa se ujema z idejo razburljivega vikenda z nekaj zabave v naravi. Karkoli boste že izbrali, kamorkoli boste šli, vožnja z modelom Yeti Monte Carlo bo zagotovo nekaj posebnega.

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj