Ni slabega vremena. Le slabi izgovori.
Ni slabega vremena. Le slabi izgovori.
ŠKODA Rapid Spaceback ScoutLine
Ni slabega vremena. Le slabi izgovori.
Ni slabega vremena. Le slabi izgovori.
ŠKODA Rapid Spaceback ScoutLine

Ko se asfalt spremeni v prah …

Samozavest ne izvira iz nenavadnih reči. Rojeva se tedaj, ko obvladamo najbolj običajne stvari v najbolj nenavadnih okoliščinah. Ko ničemur ne pustimo, da bi stopilo na pot našega življenjskega sloga. Skočite torej v avto, ki z vami deli vašo ljubezen do dinamičnega življenja.

 

Oborožen z zaščitnimi elementi ŠKODA Rapid Spaceback ScoutLine ne skriva svoje neustrašnosti. Zaščiteni sprednji in zadnji blatniki, spojlerji in pragovi varujejo pred muhavostjo matere narave in nepredvidljvostjo vsakdanjega prometa.

Kaj je najpomembnejše v življenju?

Sčasoma boste spoznali, da je takšnih stvari le nekaj. In te so bistvene. Nekaj smo jih izbrali za vas. 

Vaše udobje in varnost sta za nas pomembni vedno, ne le, ko potujete v vozilu ŠKODA. Zato naša ponudba vključuje  širok razpon termovk, čutar in podobnih izdelkov, da bo vaša pijača tudi v hladnejših delih leta prijetno topla in bo lahko pogrela tudi vas.

Kaj je pozimi za vas prava zabava? Belo igrišče zasneženih hribov? Da ne bo glavobolov po nepotrebnem, vam vreča za smuči pomaga pri transportu športne opreme. Izdelana je iz vodoodpornega materiala in ne bo umazala notranjosti vozila. Tudi, če boste morali nenadoma ostro zavreti, bo ostala pri miru, saj ima všit varnostni pas.

Prav poseben avto potrebuje prav posebna kolesa. Zato priporočamo, da paket opreme ScoutLine združite s platišči iz lahke zlitine, ki jih najdete v ponudbi dopolnilne opreme ŠKODA. Vsa bodo poskrbela za idealno ravnovesje med kakovostjo, funkcionalnostjo in estetiko.

Ne skrbite, da bi vam noga zdrsnila s stopalke, ker imate mokre čevlje. Stopalke s prevleko iz nerjavnega jekla z gumenimi vstavki preprečujejo zdrs stopala tudi pri najzahtevnejših vozniških manevrih, hkrati pa še dodatno poudarjajo lepoto notranjosti vozila.  

Ne bomo čistili vozila namesto vas, lahko pa se po najboljših močeh potrudimo, da vam to opravilo čim bolj olajšamo. Gumijasta zaščita je brihtna rešitev, s pomočjo katere se izpostavljeni deli vašega ScoutLina ne bodo umazali ali obrabili.

Poskočnost ali praktičnost? Nobene potrebe po sklepanju kompromisov ni! V prtljažniku so namreč številne mrežice, kljukice, držala in poličke. Vaša športna oprema bo odslej med vožnjo pri miru.

Ste se z otroci lovili v parku in imate zdaj blatne čevlje? Ste morda ravnokar prišli s hriba in so vaši čevlji umazani? Ne skrbite. Gumijaste preproge zagotavljajo, da je notranjost vozila varna pred umazanijo, ne glede na to, v kako ekstremnih pogojih ste se znašli, ko ste stopili iz njega.

Ni vse, kar damo v prtljažnik, čisto in lično pakirano. Takšno je pač življenje. Toda s pomočjo plastičnega dna prtljažnika ste lahko mirni, da notranjost ne bo še dodatno umazana zaradi tovora, ki ga prevažate. Če se plastično dno umaže, ga preprosto odstranite in očistite. Originalna dopolnilna oprema ŠKODA je tu pač ravno za to - za vas.

Strešne sani, držala, kljukice in shranjevalni prostori

Če boste na seznamu originalne dopolnilne opreme ŠKODA izbrali osnovne strešne sani, boste lahko s svojim avtom prevažali skoraj vse. Na strešne sani lahko namestite druge strešne sisteme in držala, kot so držala za kolesa, smuči, snežne deske, škatle, prtljago in podobno.

 

Dimenzije in oblika osnovnih strešnih sani so popolnoma skladni z modelom Rapid Spaceback ScoutLine. Skladnost z modelom zagotavlja, da ne boste imeli težav z nameščanjem in uporabo. Izognili se boste tudi varnostnim tveganjem, ki spremljajo neoriginalno dopolnilno opremo.

 

 

 

Pot v svet dogodivščin je odprta. Nič vas ne more ustaviti. Boste osvajali snežne strmine s smučmi ali desko? Se podali v hribe s kolesom? Morate na svoj vikend odpeljati orodje? Transportni sistemi iz ponudbe originalne dopolnilne opreme ŠKODA so vam na voljo!

Strešni nosilec za kolo

Veste, kako do štiri kolesa prevažati preprosto, varno in hitro? Če ne, vam lahko pomagamo. Če se odpravljate na kolesarske počitnice, je idealen naš strešni nosilec za kolesa, ki zagotavlja maksimalno varnost in učinkovitost. Zajahajte kolo!

Strešni prtljažni koš

Strešni prtljažni koš iz seznama originalne dopolnilne opreme ŠKODA je popoln za prevažanje tovora, za katerega v notranjosti vozila ni prostora, na strehi vašega ScoutLina. Naj se odpravljate na družinsko potovanje ali na osvajanje divjine, skrb, da boste morali kaj pomembnega pustiti doma, je povsem odveč. 

ŠKODA Skibox

Zdaj se lahko na smučišča s svojo družino, prijatelji ali kar sami odpravite brez skrbi. Aerodinamično oblikovan strešni kovček, narejen prav za prevoz smučarske opreme, bo razširil transportne možnosti vašega vozila, ne da bi zmanjšal njegovo stabilnost. Je preverjeno varen in ga je mogoče tudi varno zakleniti. 

Kolesarska kolekcija

Že 13 zaporednih let so kolesa ŠKODA sestavni del ponudbe originalne dopolnilne opreme ŠKODA. Naša povezava s češkim proizvajalcem Superior zagotavlja, da so kolesa visoke kakovosti in v skladu z najnovejšimi kolesarskimi trendi.

Naše partnerstvo je rodilo privlačna kolesa, ki jih oblikuje ŠKODA. Širok razpon koles, ki so na voljo, dopolnjujejo kolesarski dodatki ŠKODA, ki jih izdelujemo v sodelovanju s cenjenimi proizvajalci tovrstne opreme.

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj