Potujte v stilu, potujte v prostoru
Potujte v stilu, potujte v prostoru
Novi ŠKODA Superb
Potujte v stilu, potujte v prostoru
Potujte v stilu, potujte v prostoru
Novi ŠKODA Superb

6 razlogov zakaj Škoda Superb

Moč

Moč napredka

Superb je opremljen z novo generacijo bencinskih in dizelskih motorjev, ki so najboljša možna kombinacija voznega užitka in strogih okoljskih norm. Ti napredni pogonski agregati ponujajo razpon moči med 88 in 206 kW, kljub temu pa porabijo le med 3,8 in 7,1 litra goriva na 100 kilometrov.

Štirje motorji so na voljo tudi z najsodobnejšo tehnologijo štirikolesnega pogona, ki uporablja sklopko za prenos moči na zadnji kolesni par.

Vsi motorji, razen vstopnega bencinskega motorja, so na voljo tudi s sodobnim DSG menjalnikom z dvojno sklopko.

Več o motorjih

 

Oblikovanje

Superb ne vabi le pogledov - vabi predvsem k natančnejšemu ogledu.

Natančnost, originalnost, dinamičnost - pogled na prednji del novega modela ŠKODA Superb določajo široka maska hladilnika in osrednje postavljen logotip, dinamično oblikovan pokrov motorja in ostro zarisane linije prednjih žarometov.

Kupejevsko linijo podarjajo še večja dolžina avtomobila, darežljiva medosna razdalja, skrajšani previsi, kratka strešna linija s padajočim zadnjim oknom in visoka t.i. tornado linija na boku. 

Več o oblikovanju 

Udobje

Največje možno udobje 

ŠKODA Superb omogoča vsem potnikom, tako tistim spredaj kot zadaj, da potujejo povsem sproščeno. 

Superb je prva ŠKODA, ki lahko uporablja dinamični nadzor podvozja (DCC) v kombinaciji z izborom voznih programov (DMS). DCC omogoča vozniku, da blaženje povsem prilagaja osebnim željam. 

Več o udobju

Prostornost

Natančno določen prostor

Uživajte v luksuzno odmerjenem prostoru za noge v prvi in drugi vrsti sedežev, ki priča o največjem notranjem prostoru v svojem razredu, in omogočite svojim potnikom potovati kar se da udobno.

Prostor za glavo zadaj (980 mm) pa dviguje mero stvari še višje.

Prtljažni prostor je še eden od impresivnih elementov tega modela, saj ponuja vsaj 625 litrov prostora - največ v svojem, srednjem avtomobilskem razredu. S podiranjem zadnjih sedežev pa prostor v prtljažniku naraste na neverjetnih 1.760 litrov. 

Več o dimenzijah   

Povezljivost

Napredna možnost komunikacije

Povežite svoj pametni telefon z novim modelom Superb in ekran vašega telefona se bo prezrcalil na osrednji zaslon avtomobila. Za nadzor nad infotainment sistemom je mogoče uproabljati tudi tablico z naloženo aplikacijo ŠKODA Media Command app.

Več o povezljivosti

 

Varnost

Varnostna tehnologija, ki navdihuje

Naši inženirji so Superbu namenili cel kup najnovejše varnostne tehnologije, ki pomaga vozniku v vseh možnih prometnih situacijah, pa naj bo to ohranjanje vožnje v lastnem voznem pasu, ohranjanje varnostne razdalje ali celo nujno zaviranje v primeru pričakovanega trka.

Seznam sistemov (za države EU) vključuje še Front Assist (pomoč pri nenadnem zaviranju), sistem ESC (za preprečevanje zanašanja avtomobila), ki vključuje še večnaletno zavoro (preprečuje drsenje po trku), in XDS elektronsko zaporo diferenciala. Tu je še sedem zračnih varnostnih blazin, vključno s kolensko, ter serijsko vgrajen nadzor nad pritiskom v pnevmatikah.  

Superb pa lahko vključuje še niz drugih varnostnih sistemov, kot so nadzor mrtvega kota (BLIS), nadzor prometa zadaj (Rear Traffic Alert), nadzor vožnje v voznem pasu (Lane Assist) in sistem zaščite potnikov (Crew Protect Assist).

Več o vgrajeni varnosti

Uživajte 

v razpoloženju, ki vam ga pričara novi Superb!

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj