Potujte v stilu, potujte v prostoru
Potujte v stilu, potujte v prostoru
Novi ŠKODA Superb Combi
Potujte v stilu, potujte v prostoru
Potujte v stilu, potujte v prostoru
Novi ŠKODA Superb Combi

6 razlogov, zakaj kupiti Škoda Superb Combi

Moč

Številni novi in ekonomični motorji ponujajo natanko to, kar želite. 

Superb Combi je opremljen z novo generacijo bencinskih in dizelskih motorjev, ki so najboljša možna kombinacija voznega užitka in strogih okoljskih norm. Ti napredni pogonski agregati ponujajo razpon moči med 88 in 206 kW, kljub temu pa porabijo le med 4,0 in 7,2 litra goriva na 100 kilometrov. 

Štirje motorji so na voljo tudi z najsodobnejšo tehnologijo štirikolesnega pogona, ki uporablja sklopko za prenos moči na zadnji kolesni par. 

Vsi motorji, razen vstopnega bencinskega motorja, so na voljo tudi s sodobnim DSG menjalnikom z dvojno sklopko. 

Več o motorjih

 

 

Oblikovanje

Še več prostora, zapakiranega v dinamično in elegantno celoto.

Nov kombijevska različica Superba se predstavlja kot sodobna, strastna in čustvena. Estetika in funkcionalnost sta v izjemni harmoniji. S svojimi izčiščenimi potezami in natančno izdelanimi podrobnostmi ustvarja ta avtomobil tudi osupljiv vtis ob pogledu na zadnji del, ne le od spredaj in s strani.   

Več o oblikovanju 

Udobje

Notranjost je idealna zmes originanih potez in največjega možnega udobja.

ŠKODA Superb Combi omogoča vsem potnikom, tako tistim spredaj kot onim zadaj, da potujejo povsem sproščeno.

Superb Combi je prva ŠKODA, ki lahko uporablja dinamični nadzor podvozja (DCC) v kombinaciji iz izborom voznih programov (DMS). DCC omogoča vozniku, da blaženje povsem prilagaja osebnim željam.

Več o udobju

Prostornost

Uživajte v luksuzno odmerjenem prostoru za noge v prvi in drugi vrsti sedežev modela Superb Combi: Superb Combi ga ponuja največ v svojem razredu! Prostor za glavo zadaj (1.001 mm) pa še dviguje standarde.

Prtljažni prostor je še eden od impresivnih elementov tega modela, saj ponuja vsaj 660 litrov prostora - največ v svojem avtomobilskem razredu. S podiranjem zadnjih sedežev prostor v prtljažniku naraste na neverjetnih 1.950 litrov.

Več o dimenzijah   

Povezljivost

Napredne možnosti komunikacije

Povežite svoj pametni telefon z novim modelom Superb Combi in ekran vašega telefona se bo prezrcalil na osrednji zaslon avtomobila. Za nadzor nad infotainment sistemom je mogoče uporabljati tudi tablico z naloženo aplikacijo ŠKODA Media Command app.

Več o povezljivosti

 

Varnost

Varnostna tehnologija, ki navdihuje

Naši inženirji so Superb Combiju namenili cel kup najnovejše varnostne tehnologije, ki pomaga vozniku v najrazličnejših prometnih situacijah, pa naj bo to ohranjanje vozila v lastnem voznem pasu, ohranjanje varnostne razdalje ali nujno zaviranje v primeru pričakovanega trka.

Seznam sistemov (za države EU) vključuje še Front Assist (pomoč pri nenadnem zaviranju), ESC sistem (za preprečevanje zanašanja avtomobila), ki vključuje še večnaletno zavoro (preprečuje drsenje po trku) in XDS elektronsko zaporo diferenciala. Tu je še sedem zračnih varnostnih blazin, vključno s kolensko, ter serijsko vgrajen nadzor nad pritiskom v pnevmatikah. 

Superb Combi pa ima lahko še niz drugih varnostnih sistemov, kot so nadzor mrtvega kota (BLIS), nadzor proimeta zadaj (Rear Traffic Alert), nadzor vožnje v voznem pasu (Lane Assist) in sistem zaščite potnikov (Crew Protect Assist).

Več o vgrajeni varnosti

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj