Potujte v stilu. Potujte brez kompromisov
Potujte v stilu. Potujte brez kompromisov
Superb in Superb Combi SportLine
Potujte v stilu. Potujte brez kompromisov
Potujte v stilu. Potujte brez kompromisov
Superb in Superb Combi SportLine

Preizkusite najboljše

Škodini oblikovalci so poskrbeli za še posebej vroč videz Superba Combi SportLine. To različico boste v hipu prepoznali po črnih oblikovalskih elementih in osupljivih aluminijastih platiščih. 

Zunanjost

Na prvi pogled ujame Superb SportLine vašo pozornost z uravnoteženimi razmerji in dinamično zasnovanimi linijami. Od blizu izstopajo brezhibna izdelava in osupljivi detajli. Lahko ste prepričani, da vas novi Superb Combi SportLine ne bo pustil hladne. 

Intenzivna srečanja športne vrste

Črna maska hladilnika, črne obrobe prezračevalnih rež na prednjem odbijaču: črna je barva strupenega SportLina. 

Dinamična silhueta

Črnina daje piko na i tudi pri pogledu od strani: vsa štiri stranska stekla imajo črno obrobo, zatemnjena so zadnja stranska stekla (SunSet), črna so tudi ohišja stranskih ogledal in zaščitne letve na vratih. 

 

Napredna tehnologija

Superb SportLine se ponaša s športno tehnologijo. Zaradi nižjega športnega podvozja je vozilo 15 mm nižje od "običajnega" Superba. 

 

Prepoznaven tudi od zadaj

Črni dekorativni elementi navdušujejo tudi zadaj: tu sta črn spojler na prtljažnih vratih (limuzina) in črn difuzor na zadnjem odbijaču.

LED ambientalna osvetlitev

Svetlobni učinki v notranjosti se prilagajajo statusu vozila in tako poskrbijo za željeno ambientalno osvetlitev. Notranja svetila obdajajo armaturno ploščo, nahajajo pa se tudi v obrobi vrat, osvetljujejo ročaje, sedeže in prostor za noge. LED ambientalna osvetlitev je v SportLinu del standardne opreme. 

 

Zapeljite se v svojo zgodbo

Atletska različica Superba Combi prepričuje s športno notranjostjo, inženirskimi vrhunci in izjemno opremo.

Odločitev je vaša

Le od vas je odvisno, ali vas bo povsem prevzela dinamična vožnja ali pa se boste sproščali v maksimalnem udobju, ki vam ga nudi Superb SportLine. 

 

Črna notranjost s športnimi sedeži, trikraki športni volan, prikazovalnik ključnih parametrov vožnje, izbira voznega profila Drive Mode Select in za piko na i še osupljiva platišča: vse to in še več vam nudi novi športnik v družini Škoda. 

 

Informativni material

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj