Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

ZDRAVO OKOLJE

O okoljskih koristih e-mobilnosti ni dvoma: zmanjšujejo našo odvisnost od fosilnih goriv in med vožnjo manj onesnažujejo ozračje. Ljudje, ki živijo v mestih z večjo koncentracijo električnih vozil, so tudi manj izpostavljeni zvočnemu onesnaževanju.

VREDNOST USMERITVE NA ELEKTRIKO

Pri emobilnosti ne gre le za okoljske koristi - gre tudi za zdrav odnos do denarnice. Z nižjimi stroški za gorivo in vzdrževanje od primerljivih vozil z motorjem na notranje zgorevanje ter zaradi državnih olajšav in finančne pomoči na določenih trgih so električna vozila za lastnike mnogo privlačnejša izbira.

ODPELJITE SE KAMORKOLI

Medtem ko postajajo onesnaženost zraka in klimatske spremembe vse bolj pereči, vzpostavljajo nekatera mesta posebne okoljske cone, v katerih je promet za določene modele s klasičnimi motorji na notranje zgorevanje že prepovedan. V prihodnosti lahko takšne cone pričakujemo v še več mestih.

PRIDRUŽITE SE GIBANJU

Z vsakim letom postaja e-mobilnost bolj in bolj priljubljena. Zdaj je pravi čas za razmislek o čistejši in bolj vzdržni prihodnosti, ki jo omogoča e-mobilnost.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran