Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
Modeli

OBLIKOVANJE, KI NAELEKTRI

DNK oblikovalskega jezika znamke Škoda je v modelu VISION E jasno viden. Ostre poteze, dodelane oblike in kristalasti elementi se povezujejo z drznim, naelektrenim slogom, rezultat pa je na novo interpretiran dinamičen oblikovalski jezik znamke Škoda.

ČUDOVITO LAHKOTEN

Notranjost modela Vision E je preplavljena z skrivnostnimi odsevi številnih kristalastih poudarkov, ki odražajo našo ljubezen do tradicionalne češke obrti izdelovanja kristala. Posamezno vrtljivi sedeži vas sprejmejo v prostornem novem svetu, polnem premetenih Simply Clever rešitev in udobja.

NESKONČNO ZABAVEN

S številnimi multimedijskimi rešitvami v notranjosti novega Vision E ne boste doživeli niti enega dolgočasnega trenutka. Vsak potnik ima na voljo lasten zaslon na dotik z zvočniki, vgrajenimi v vsakem naslonu za glavo. Vdelan prostor za telefon v vsakih vratih ponuja omogoča tudi brezžično polnjenje in dostop do telefona preko osebnega zaslona na dotik.

INOVATIVEN, VSEPOVEZLJIV, DOMISELN

Naprednen vmesnik modela Vision E se razteza prek celotne armaturne plošče in omogoča višjo raven povezljivosti. Zunanje kamere zagotavljajo dober pregled nad okolico, medtem ko celo vrsta drugih tipal spremlja in nadzoruje dogajanje okoli avtomobila. Z modelom Vision E imate tako vedno popoln nadzor nad dogajanjem.

VRHUNSKE ZMOGLJIVOSTI

Z najsodobnejšo Li-Ionsko tehnologijo baterije ponuja Vision E izjemen doseg do kar 500 km z enim polnjenjem. Dva električna motorja delujeta v tandemu in poganjata vsa štiri kolesa tudi na najbolj zahtevnem terenu. Uživajte v hipnem podajanju moči in pospeških ter v izjemni končni hitrosti, ki znaša kar 180 km/h.

Ta stran je dodatek k začetni strani. Pritisnite na gumb za dostop do strani.

Nazaj na začetno stran