Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli
17.10.2019

Takšna bo nova OCTAVIA!

ŠKODA objavlja dve ekskluzivni oblikovalski skici novega modela ŠKODA OCTAVIA.

Novi oblikovalski jezik znamke ŠKODA zagotavlja, da bo imela četrta generacija tega najbolje prodajanega modela v zgodovini znamke veliko bolj čustven videz, ob kompaktnih dimenzijah pa bo še naprej zagotavljala zanjo značilen razkošno odmerjen prostor v notranjosti. 

 

 

Oblikovalski skici razkrivata podaljšano silhueto novega modela s kupejevsko strešno linijo. Povsem nov sprednji del, velika kolesa in zadnje luči s kristalastimi elementi zaokrožajo celostni vtis. OCTAVIA je bila sicer prvič predstavljena pred dobrimi 60 leti, doslej pa so jih prodali več kot šest milijonov in pol.