Modeli
Meni
26.11.2019

Katerega bi izbrala reli šampiona?

Novi športni MONTE CARLO različici modelov SCALA in KAMIQ sta naredili velik vtis na reli šampiona Kalleja Rovanperä in Jana Kopeckýja.

Zapeljala sta ju po čeških cestah in nato izbrala vsak svojega favorita. "Takoj so mi bile všeč ekstremno športne linije modela SCALA MONTE CARLO. Zaradi drugačnih nastavitev lahko voznik res v celoti izkoristi izjemno vodljivost, posebej na vijugastih cestah. Tukaj se posebej izkaže tudi kvaliteta sedežev. Ponujajo odlično oporo, hkrati pa so zelo udobni. Kar je res 'kul', je tudi to, da je SCALA ves čas povezana v splet in se brez kakršnih koli težav integrira z mojim pametnim telefonom," je bil navdušen Kalle Rovanperä.

Jan Kopecký pa je priznal, da ga je najbolj prevzel KAMIQ MONTE CARLO: "Kot družinski človek cenim prostornost in v tem pogledu je KAMIQ v celoti zadostil mojim pričakovanjem, hkrati pa me je navdušil s športnostjo tako na zunaj kot v notranjosti. Njegove kompaktne dimenzije in dvignjeno sedenje zagotavljajo, da se ta mestni SUV res zelo dobro obnese v urbanem okolju, ko se želim na cesti malo zabavati brez otrok, pa lahko izberem športno nastavitev in uživam v še nekoliko bolj okretnem vozilu."

"Monte Carlo" je registrirana blagovna znamka družbe Monaco Brands.