Modeli
Meni
09.12.2019

Pan-Jan trgovec leta

Trgovec leta za znamko Škoda je že tretjič postal Pan-Jan, tokrat s svojo poslovalnico Trebnje. To laskavo priznanje je njihova poslovalnica v Trebnjem prejela že za leto 2015, za leto 2017 pa poslovalnica v Ivančni Gorici. 

Pri ocenjevanju se upoštevajo tako prodajni rezultati kot tržni delež v občini, analiza prodaje in servisa, pa tudi izkušnja t.i. skrivnostnega kupca. "V veliko zadovoljstvo mi je, da smo uspeli in po zahtevnih kriterijih uvoznika prejeli to prestižno priznanje. S prispevkom vseh sodelavcev v salonu je nagrada potrditev, da delamo dobro. Vodilo našega podjetja je, da delamo za dobro stranke, saj nam zadovoljstvo strank pomeni največ. Le zadovoljna stranka se vrača k nam in širi naše dobro ime naprej. V vlogi delodajalca pa mi je v prvi vrsti pomembno, da so v podjetju zadovoljni zaposleni. Kajti le zadovoljen zaposleni lahko dela dobro, kar se odraža v odnosu do strank. Torej nekakšen začaran krog, nad katerim nenehno bdimo in ga nadgrajujemo," je ob tem povedala direktorica podjetja Pan-Jan, Anita Prijatelj.

Podjetje je tako kot ostali prodajni saloni Škoda pred vrati velikih sprememb, ki jih prinaša e-mobilnost. "E-mobilnost prihaja, to je dejstvo. Ali bomo v Sloveniji znali to izkoristiti v celoti in spremeniti naš način sprejemanja novih tehnologij, pa je odvisno od posameznika. Z e-mobilnostjo je potrebno spremeniti tudi življenjski slog. Mi smo že pričeli s projektom postavitve hitrih polnilnic za električna vozila na obeh lokacijah salonov Škoda, torej tako v Trebnjem kot v Ivančni Gorici. Dela so v teku in predvidevamo, da bomo spomladi že lahko polnili prva električna vozila. V ponudbi pa imamo poleg električnega in hibridnega vozila tudi vso potrebno opremo za polnjenje vozil za gospodinjstva, za izdelavo fotovoltaičnih sistemov, hranilnike električne energije, financiranje projektov ter vso servisno in tehnično podporo."