Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli
16.01.2020

Prihaja KAMIQ SCOUTLINE

ŠKODA bo marca na avtomobilskem salonu v Ženevi predstavila različico modela KAMIQ, in sicer KAMIQ SCOUTLINE.

Ta sledi različici KAMIQ MONTE CARLO, pri čemer pa so za različico SCOUTLINE značilne mat črne obrobe blatnikov in izraziti karoserijski elementi v srebrno sivi barvi, platišča premera 17 ali 18 palcev ter zadnje luči v polni LED tehniki.

 

ŠKODA KAMIQ je prvi SUV te znamke, ki bo na voljo tudi v različici SCOUTLINE. Ponaša se s specifičnim sprednjim spojlerjem z zaščito podvozja in zadnjim difuzorjem, ki sta enake srebrne barve kot ohišja stranskih ogledal in strešne sani. Za SCOUTLINE so značilna tudi zatemnjena stranska in zadnje steklo (SunSet) ter kromirane obrobe zadnjih stekel. 17-palčna aluminijasta platišča Braga in opcijska 18-palčna platišča Crater imajo poliran antracitni videz. Na vozilu je tudi posebna oznaka SCOUTLINE. 

 

KAMIQ SCOUTLINE bo na voljo v vseh barvah karoserije in s celotno ponudbo motorjev za model KAMIQ.