Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

23.01.2020

Od Rogliča do Kranjca

V novi številki revije Simply Clever vas čakata nova OCTAVIA in KAMIQ, pogovor s Primožem Rogličem, zgodba o Robertu Krajncu in še marsikaj.

Pišemo namreč tudi

  • o električnih vozilih in finančnih ugodnostih pri nakupu,
  • o varnem sobivanju avtomobilistov in kolesarjev na cesti,
  • o pravilni, varni in varčni vožnji v zimskih razmerah,
  • obiskali pa smo tudi družino zlatega košarkarja Žige Dimca,
  • šivali skakalne drese z Robertom Kranjcem in rolali z njegovo malo Piko,
  • z najboljšim kolesarjem sveta in slovenskim športnikom leta 2019, Primožem Rogličem, pa smo klepetali o tem, kakšen voznik je, kako se mu je življenje spremenilo po rojstvu sina, o odnosih med profesionalnimi športniki v svetovnem vrhu - in o tem, kje ima spravljene vse majice, ki jih osvoji. Vključno z zeleno majico ŠKODA, ki jo je poleg rdeče osvojil na Vuelti.

 

Vabimo vas k branju revije, ki si jo lahko na vašo napravo prenesete prek povezave spodaj.