Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli
17.02.2020

ŠKODA v Ženevi

Na avtomobilskem salonu v Ženevi bo ŠKODA predstavila nov model OCTAVIA iV RS. 

Avtomobilski salon v Ženevi bo v začetku marca v mesto ob Ženevskem jezeru privabil na tisoče obiskovalcev, željnih novosti najpomembnejših avtomobilskih znamk. ŠKODA bo tam premierno predstavila model OCTAVIA iV RS, prvi priključni hibrid med RS modeli ŠKODA. Prav tako bo predstavljen KAMIQ SCOUTLINE, razstavljen pa bo tudi prvi avtomobil, ki je leta 1905 zapeljal iz delavnice Vaclava Laurina in Vaclava Klementa. Povod za to je 125-letnica znamke ŠKODA, ki jo obeležujemo v tem letu. 

 

Avtomobilski salon v Ženevi bo za javnost odprt med 5. in 15. marcem, že pred tem pa si bodo novosti lahko ogledali novinarji. 

Ne morete v Ženevo? Nič hudega, dogajanje na razstavnem prostoru znamke ŠKODA bomo spremljali na naši Facebook strani in Instagram profilu, na naši uradni spletni strani skoda.si pa bomo v živo prenašali tudi tiskovno konferenco znamke ŠKODA, ki bo 3. marca 2020 med 8.50 in 9.05 uro.