Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli
20.02.2020

OCTAVIA x 7 000 000

ŠKODA je izdelala že sedem milijonov vozil ŠKODA OCTAVIA. Jubilejna OCTAVIA nove, četrte generacije je zapeljala iz tovarne v Mladi Boleslav.

Ta model ima svoje korenine v letu 1959. Sredi 90. let minulega stoletja je bila sodobna OCTAVIA prva ŠKODA, razvita pod okriljem koncerna Volkwagen. Vse od tedaj je OCTAVIA temelj, na katerem je osnovan uspeh te češke znamke. V letu 2019 je ŠKODA strankam po vsem svetu dobavila 363 700 vozil modela OCTAVIA, novembra pa je v Pragi predstavila novo, četrto generacijo tega priljubljenega modela.