Modeli
Meni
Path 2@2x

15.03.2020

Uporabite splet

Spletne strani in orodja ŠKODA vam omogočajo, da se lahko kadarkoli vam najbolj ustreza temeljito informirate o naših modelih in možnostih financiranja ter se v živo pogovorite z našimi prodajnimi svetovalci. 

 

Vse, ki ste v procesu kupovanja novega vozila, vabimo k temeljitemu in celovitemu informiranju o naši ponudbi kar prek spleta. Na voljo so vam številna orodja in podrobne informacije.

 

Strani, storitve in orodja, ki so vam na voljo prek spleta:

1.     Spletni klepet v živo, ki ga najdete tako na skoda.si kot na hudobro.si. Naši prodajni svetovalci vas pričakujejo z odgovori na vsa vaša vprašanja, najdete pa jih v zelenem okencu na strani spodaj levo.

2.      Konfigurator vozila po vaši meri

3.     Predstavitev opcij financiranja in orodja za izračun obroka ob različnih vrednostih pologa in dobe financiranja na strani hudobro.si

4.     Možnost spletne oddaje zahtevka za informativno ponudbo izbranega trgovca na hudobro.si

5.      Orodje za izračun vrednosti vašega rabljenega vozila po sistemu Eurotax

6.     Pregled vozil in opcij financiranja za vozila v naši Hudobri zalogi vozil  po posebni ceni, ki bodo dobavljiva takoj po odpravi vladnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa

7.    Prijava na testno vožnjo z izbranim vozilom ŠKODA v terminu, ki vam najbolj ustreza - in to s takojšnjo potrditvijo!