Modeli
Meni

09.04.2020

Naj bo zabavno!

Da bo čas doma v času pandemije koronavirusa minil hitreje, smo za vas in vaše otroke pripravili nekaj predlogov.  

 

1. Avtomobili, lepi kot slika

Prenesite na svoj računalnik pobarvanko z našimi modeli in naj si dajo vaši otroci duška. Pa ne le vaši otroci, barvajte z njimi tudi vi in na koncu priredite lepotno tekmovanje  za najlepši avto ali razstavo vaših umetnin. Izbirate lahko med modeli KODIAQ, CITIGOiV in OCTAVIA, ki jim lahko dorišete tudi vašo družino. 

2. Spomin in koncentracija

Spomin je klasična družabna igra. Cilj igre je najti čim več parov kart. Karte so razporejene tako, da je slika obrnjena navzdol, vsak igralec pa lahko privzdigne dve karti. Igralci si morajo torej čim bolje zapomniti, kje se nahaja posamezna karta. S tem treniramo kratkoročni spomin. ŠKODA Spomin vsebuje čudovite akvarele Vladimirja Bidla, umetnika, znanega po svojih filmskih plakatih iz 60. let minulega stoletja. Prenesite si pdf, si ga natisnite, zlepite skupaj list s sprednjo in list z zadnjo stranjo kart ter karte nato izrežite. Naj se igra začne!

3. Varno na kolo

Laura in Klement sta sestrica in bratec, ki rada kolesarita. Preden pa se jima lahko pridružijo drugi otroci, morajo spoznati nekaj pravil za varno kolesarjenje. Odličen način za to je pobarvanka, ki vam bo zagotovila nekaj ur zabave in učenja na prijeten način.

4. Barvajte za dušo 

Ste živčni? V stresu? Imate vsega dovolj? Potem si vzemite trenutek, otrokom ukradite barvice in ustvarite čisto svojo mandalo. Barvanje simetrično ali komplementarno organiziranih likov, razporejenih okoli središča, vam bo prineslo globok mir, sproščenost, zbranost in harmonijo, ki jih v tem času vsi še kako potrebujemo. Poskusite!

5. Sestavite si avto

Izdelajte papirnato maketo modela KAROQ v razmerju 1:32. Kako? Natisnite si pdf in uživajte v ustvarjanju s škarjami in lepilom. Izbirate lahko med belim in sivim modelčkom KAROQ, lahko pa svojo maketo tudi pobarvate po lastnih željah - ali to prepustite otrokom! 

6. Adrenalinsko

Komaj čakate, da bodo na sporedu spet reliji? Imamo nekaj za vse vas in vaše male avtomobilske navdušence! ŠKODA Motorsport je pripravil serijo dirkaških pobarvank z dirkalnikom FABIA Rally2 Evo v glavni vlogi. Natisnite jih in po svoje pobarvajte zvezdo kategorije WRC 2.