Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

22.05.2020

Ne zamudite posebne akcijske ponudbe

ŠKODA kupcem izbranih modelov omogoča ob naročilu izbiro avtomatskega menjalnika za ceno ročnega oziroma 400 evrov za barvo ali dodatno opremo po izbiri. 

 

Kupci modelov SUPERB, SUPERB COMBI (z izjemo različice iV), KODIAQ (z izjemo RS) in KAROQ (vse opremske različice) lahko svoje vozilo naročite z vrhunskim avtomatskim DSG menjalnikom z dvojno sklopko, in to za ceno običajnega ročnega menjalnika. 

 

Kupci modelov FABIA in FABIA COMBI pa si lahko izberete dodatno opremo ali barvo v vrednosti 400 evrov z DDV. Ponudba velja za vse pakete opreme, razen paketa EASY. 

 

Količine so omejene. Več informacij najdete pri najbližjem pooblaščenem prodajalcu vozil znamke ŠKODA. 

 

ROČNI ALI AVTOMATSKI?

Naj vam pomagamo pri odločitvi!