Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

01.07.2020

Financiranje 1% z možnostjo odloga plačila

Živimo v nepredvidljivem času nenadnih sprememb, ki lahko nepričakovano zarežejo v vaše življenje in ogrozijo vašo finančno varnost. Zato vam ŠKODA odslej ponuja možnost financiranja 1 % s funkcijo Start & Stop, ki vam omogoča odlog plačila.

V primeru nenadnega in nepričakovanega poslabšanja življenjskih okoliščin lahko s pomočjo funkcije Start & Stop ustavite odplačevanje vašega vozila in ga v ugodnejšem obdobju nato ponovno zaženete. Brez skritih stroškov, brez obresti. Tako, da bo prav za vas.

 

 

Več informacij o financiranju 1% s funkcijo Start&Stop najdete na povezavi spodaj.