Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

22.07.2020

ENYAQ iV tik pred premiero

Novi model ENYAQ je za znamko ŠKODA velik korak naprej v uresničevanju elektromobilnostne strategije.

 

Povsem električni SUV je prvi serijski avtomobil znamke ŠKODA, narejen na platformi MEB koncerna Volkswagen, kar mu omogoča izjemno prostornost, emotivno obliko, uravnotežena razmerja in predvsem trajnostno, a kljub temu zabavno vozno izkušnjo.

  

Svetovno premiero bo doživel 1. septembra v Pragi. Seveda bomo dogodek v neposrednem prenosu spremljali na  Facebook profilu in YouTube kanalu ŠKODA Slovenija.