Modeli
Meni
Path 2@2x

01.09.2020

Danes premierno predstavljamo ENYAQ 𝗶V

 

ŠKODA bo ob 19.00 v Pragi in hkrati na nov inovativen način prek interneta predstavila težko pričakovani, prvi povsem električni SUV znamke ŠKODA. Virtualni razstavni prostor je že odprt - preverite in se nam pridružite tudi vi!

 

Vzporedno s predstavitvijo modela ENYAQ iV v Pragi bo ŠKODA prvič uvedla nov, virtualni format premiere na internetu, ki vam je na voljo prek strani https://skoda-virtual-event.com. Sodelujete lahko v živo in brez omejitev dostopa. 360-stopinjske kamere, s katerimi je mogoče individualno upravljati, dajejo gledalcu občutek, kot da je v središču dogajanja.

 

 

Že 20 minut pred svetovno premiero modela ENYAQ iV v živo, ki se začne ob 19. uri, in še dve uri po koncu predstavitve se boste lahko razgledovali po virtualnem razstavnem paviljonu ŠKODA. Tam si lahko z vseh zornih kotov najprej ogledate konceptno študijo VISION iV, nato pa tudi serijski model ENYAQ iV.

 

Poleg intervjujev v studiu, ki jih bomo prenašali v živo, si boste v ŠKODA Cinema lahko ogledali številne posnetke z različnih področij, povezanih z znamko ŠKODA.

Prav tako bo dogodek poklon 125. obletnici znamke ŠKODA, saj si boste lahko v virtualnem razstavišču ogledali izbrane modele iz 125-letne zgodovine podjetja ter se seznanili z vlogo znamke ŠKODA na letošnji dirki Tour de France.

Da bi lahko z mobilnimi telefoni ali osebnimi računalniki dostopali do omenjene spletne strani, priporočamo posodobljen brskalnik in dovolj spomina, ker bo prenos tudi v 3D tehniki.

 

Časovnica dogodka

Torek, 1. september 2020, od 18:40h dalje

  1. Napoved dogodka                 

Jens Katemann, vodja komunikacij

  1. 125 let znamke ŠKODA                            

Martin Hrdlička, vodja razvoja karoserija & pogon

  1. ENYAQ iV še pokrit                              

Guests: Björn Kröll, vodja produktnega marketinga; Jil-Katharina Mahler, vodja projekta - marketing; Karl Neuhold, vodja zunanjega oblikovanja

 

SHOW: Svetovna premiera ENYAQ iV

 

"Live Studio: AFTER SHOW (20 min)"

 

  1. Zaključek in vprašanja                      

Axel Phillip Andorff,  produktni vodja MEB

  1. Odmevi                                        

Moderator, Liv von Bötticher se bo pogovarjal z gosti

  1. Design ENYAQ                                    

Katerina Vranová,  Koordinator barve in oblazinjenja

  1. Tour de France                                    

Marc-Andreas Brinkmann, vodja marketinga