Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

22.02.2017

Vabljeni na Slovenski avtomobilski salon

Dostopnost napredne tehnike, vrhunske povezljivosti, varnosti, zanesljivosti in energetske učinkovitosti ter veliko udobnega prostora za vsakogar - to so zaveze, ki jim pri Škodi sledimo tudi z najnovejšimi modeli.

O tem se lahko prepričate sami, saj bo le nekaj tednov po njeni svetovni premieri med 27. marcem in 2. aprilom na slovenskem avtomobilskem salonu v Ljubljani na ogled prenovljena Octavia v priljubljenih različicah RS in Scout.

Čakajo vas tudi težko pričakovani Kodiaq, športni Superb SportLine, Superb Combi z opremo L&K ter Fabia in Rapid Spaceback v izvedbi Monte Carlo.

Vabljeni v svet Simply Clever vozil!