Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

26.03.2017

Pojdite z nami na avtosalon

Vabljeni na Avtomobilski salon Slovenije, ki poteka od 27. 3. do 2.4. 2017 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani! Našim prijateljem bomo podelili 50 brezplačnih vstopnic za obisk. 

 

Kako lahko sodelujete tudi vi?

V komentarjih pod objavo na naši Facebook strani odgovorite na naslednje vprašanje:

Kateri model Škoda bo kmalu po svetovni premieri predstavljen v Ljubljani in v katerih različicah?

Vsak dan od ponedeljka, 27.3., do vključno petka, 31.3., ob 10. uri nato na Facebooku preverite, ali ste ravno vi med srečneži tistega dne! Od ponedeljka, 27.3., do vključno petka, 31.3., bomo namreč ob 10. uri na naši Facebook strani objavili imena 5 srečnežev, ki bodo prejeli vstopnico za dve osebi. Salon lahko nato obiščete kadarkoli po prejemu elektronske pošte s kuponom za obisk. Ne pozabite: salon bo odprt do nedelje, 2.4.2017!

Se vidimo!