Modeli
Meni
Path 2@2x

29.03.2017

Znate izbrati pravo zase?

Zakaj ne bi izbrali Octavie zase tako, da postavite na prvo mesto sebe in svoje potrebe?

Običajni avtomobilski konfiguratorji od človeka zahtevajo, da takoj izbere karoserijsko obliko, se odloči med dizlom in bencinom, obkljuka bodisi ročni bodisi samodejni menjalnik. Potem je tu moč motorja pa platišča in oblazinjenje ... 

Lahko je tudi drugače

Kaj, če bi vas najprej vprašali, ali imate družino? Če radi smučate? Pogosto prevažate kaj blatnega? Če potrebujete pomoč pri parkiranju s prikolico? Če bi imeli morda kaj proti, da se vaš avto v gneči varno pelje takorekoč sam? Če imate dovolj preklapljanja med dolgimi in kratkimi lučmi? Če potrebujete internet tudi v avtu? Za vsakim takšnim vprašanjem se skriva delček avtomobila in potreba, ki jo morda imate - ali pač ne. In vaši odgovori so tisti, ki pripeljejo do nabora vozil, kakršna ustrezajo vašim zahtevam.

Tak sodobni konfigurator pa vam ne bo le postregel z odstotkom ujemanja posameznega vozila z vašimi potrebami, s ceno in konkretnim zneskom serijske in doplačljive opreme, ampak vam bo ponudil tudi testno vožnjo in predstavil najugodnejšo opcijo financiranja.

Ker ponuja Škodin model Octavia s svojimi različnimi izvedenkami in opremo toliko raznolikih možnosti, pisanih na kožo takorekoč komurkoli, boste pravo Octavio zase najhitreje našli ravno na ta nov, drugačen način.  

Preizkusite nekoliko drugačen konfigurator in izberite pravo Octavio zase!