Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

18.04.2017

Električni Vision E

Vision E je ime prvega popolnoma električno gnanega konceptnega vozila v več kot 120-letni zgodovini blagovne znamke ŠKODA.

Velikodušna prostornost, vrhunski asistenčni sistemi in storitve ŠKODA Connect so skupaj s številnimi Simply Clever rešitvami tipični za Škodo. Tudi elektromobilnost zdaj postaja Simply Clever - tako z izjemno ekonomično učinkovitostjo kot s tehnologijo polnjenja, ki zagotavlja velik doseg in enostavno uporabo.

Poleg priključnih hibridov bo imela ŠKODA v svoji ponudbi do leta 2025 kar pet popolnoma električnih vozil. Vsak četrti prodani avtomobil znamke s krilato puščico bo tedaj priključni hibrid ali pa popolnoma električno vozilo.