Modeli
Meni
13.05.2016

IGRE ZA NA POT

 

Prenesite si igre, ki se jih lahko igrate z najdražjimi med potjo!

 

 

Se tudi vaši navihančki veselijo vsake vožnje, a bi bili radi na cilju že najkasneje pet minut po tistem, ko ste se z domačega dvorišča odpeljali novim dogodivščinam naproti?

 

»A je še daleč? Kako dolgo še? Bomo kmalu? Meni je doooolgčaaaas!« Katera mama ne pozna teh besed, ki se ponavljajo vsakih nekaj minut in od tebe zahtevajo, da se iz voznice ali kopilotke družinske kočije prelevite še v vrhunsko animatorko z železnimi živci? Izbire ni, zato se velja na ta izziv dobro pripraviti!

 

Naš mali svet na kolesih

 

Na družinskih poteh se avtomobil spremeni v otroško sobo, jedilnico, spalnico, dnevno sobo, shrambo, igralnico in učilnico v enem. »Potovalne« miselne igre so odlične za razgibavanje možgančkov, urjenje spomina in koncentracije. Otroci z njimi širijo sposobnost reševanja različnih problemov in se hkrati zabavajo. Saj veste: več se bomo z otroki igrali, več bodo znali! Miselne igre tudi povezujejo družino ter odpirajo nova polja za ustvarjalno razmišljanje, pridobivanje novih znanj in razvijanje humorja. Pa še to: takšne igre so tudi najboljše zdravilo proti potovalni slabosti! Ne čudite se, če bodo imeli otroci (in potem seveda tudi vi) težave, ampak jih raje animirajte drugače kot z gledanjem v tablico ali telefon.

 

Zato smo za vas pripravili zanimiv seznam iger za na pot. Prenesite si pdf in uživajte v naslednji vožnji z vašimi nadebudneži!