Modeli
Meni
15.02.2022

To je nova FABIA MONTE CARLO

Zadnja generacija modela FABIA je zdaj na voljo tudi v dinamični izvedbi MONTE CARLO. 

 

 

Športno-trendovsko različico so pri češkem proizvajalcu avtomobilov premierno vpeljali pred enajstimi leti v drugi generaciji modela FABIA. Črni elementi, značilni za različico MONTE CARLO, še dodatno poudarjajo emocionalne linije in dinamične proporce četrte generacije modela FABIA. Za vizualne poudarke v športno zasnovani notranjosti poskrbijo materiali s karbonskim videzom in rdeči dekorativni elementi.

 

 

 

Okvir mreže hladilnika je črne barve, prav tako tudi rob usmernika zraka na specifičnem sprednjem odbijaču z veliko spodnjo odprtino za dovod zraka. Črno lakirani so tudi difuzor v športnem zadnjem odbijaču in napis na pokrovu prtljažnika, pa tudi ohišji zunanjih ogledal, okenski okvirji, stranski pragovi in zadnji usmernik zraka. Na sprednjih blatnikih so oznake MONTE CARLO.

 

 

Notranjost je pretežno črne barve. Po višini nastavljiva športna sedeža imata integrirana vzglavnika, na večfunkcijskem športnem volanu s tremi kraki je oznaka MONTE CARLO. V usnje oblečene volanski obroč, ročico ročne zavore in prestavno ročico krasijo črni šivi. Načrtno umeščeni rdeči poudarki so na sedežnih prevlekah in vodoravnih dekorativnih letvah na armaturni plošči, na sredinski konzoli in na vpadljivo oblikovanih ročajih na vratih. Naslona za roke v sprednjih vratih in spodnji del armaturne plošče imajo specifičen karbonski videz.

 

 

Monte-Carlo je registrirana blagovna znamka Monaco Brands.