Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli
08.11.2017

5 zvezdic EuroNCAP za KAROQ

Novi KAROQ je na preizkusih neodvisne evropske agencije EuroNCAP prejel vseh 5 zvezdic. KAROQ je tako eno najbolj varnih SUV vozil!

 

Pohvali se lahko s 93% zaščito odraslih potnikov in z odlično aktivno in pasivno varnostjo. Posebej so pri EuroNCAP izpostavili odlično zaščito hrbtenice pri trkih v zadek vozila. Sistem za zaviranje v sili je pri nižjih hitrostih v urbanem okolju deloval zanesljivo in preprečil skoraj vse trke. Vse točke je KAROQ prejel tudi za zaščito nog peščev, odlično pa je zaščitil tudi njihove glave.

Za modelom KODIAQ je KAROQ drugi model ŠKODA, ki je v letu 2017 prejel vseh 5 zvezdic. ŠKODA je tako eden redkih avtomobilskih proizvajalcev, ki se lahko pohvali  s samimi varnostnimi odličnjaki: vsi njeni modeli imajo namreč 5 zvezdic EuroNCAP!