Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

18.01.2018

Nova Fabia v Ženevi 2018

Novi, sveži oblikovalski elementi in vrhunska tehnologija - s temi besedami lahko povzamemo najnovejšo osvežitev modela ŠKODA Fabia. Nov sprednji del z LED žarometi daje vozilu mnogo samozavestnejši videz, prvič pa so pri tem modelu na voljo tudi zadnje LED luči. Pomlajeni model Fabia vsebuje tudi nove Simply Clever rešitve.

Model, ki igra ključno vlogo v trenutni modelski paleti vozil znamke ŠKODA, se bo javnosti predstavil na Mednarodnem avtomobilskem salonu v Ženevi marca 2018. Od leta 1999 je bilo sicer prodanih več kot štiri milijone vozil modela Fabia po vsem svetu - 500 tisoč vozil zgolj trenutne, tretje generacije.