Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

19.01.2018

Kodiaq drugi na izboru Slovenski avto leta 2018

Po tem, ko je v finale odpotoval kot zmagovalec glasovanja ljudstva, je po glasovanju uredništev slovenskih avtomobilskih medijev Kodiaq za eno točko zaostal za zmagovalcem in zasedel končno drugo mesto v izboru za Slovenski avto leta 2018.

Vseh 6 točk je dobil od glasovalcev, ki se vam ob tej priložnosti še enkrat zahvaljujemo za vaše glasove, ter uredništev Dnevnika/Nedeljskega Dnevnika, Motorevije (AMZS) ter Večera/EVO magazina.

Zmagovalcu, modelu VW Polo, seveda čestitamo, Kodiaq pa je bil in ostaja »naš zmagovalec«.