Modeli
Meni
Path 2@2x

24.01.2018

Zmaga za Škodo

Octavia in Superb sta slavila na nagradah What Car? 2018. Octavia je spet postala najboljši družinski avto, Superb Combi pa že tretje leto zapored najboljši karavan. Zaradi vrednosti, ki jo kupec dobi za ceno vozila, so bili nagrajeni Karoq, Superb, Citigo in Fabia.

Octavia je v izboru tega u glednega britanskega avtomobilističnega tiskanega in spletnega medija tako zmagala že tretjič v zadnjih petih letih, kar je glede na konkurenco v tem razredu res izjemno. Urednik What Car? je ob tem dejal: "Octavia je že dolgo avto, ki ga priporočamo ljudem, ki pri družinskem avtu iščejo udobje in prostornost. Lanska pomladitev jo je naredila še boljšo."

Spet se je za nepremagljivega izkazal Superb Combi, katerega izjemna prostornost, visoka kvaliteta in izjemna vrednost za denar ter nizki stroški vzdrževanja so ga kljub prihodu novih modelov v tem razredu znova postavili na prvo mesto. Steve Huntingford, urednik What Car?, je ob tem povedal: "Superb je eleganten, udoben in tako prostoren, da bi se le s težavo spomnili kakega drugega vozila, ki bi znotraj ponujal toliko prostora. Poleg tega ima kvaliteto in opremo veliko dražjih avtomobilov."

Za cenovno najbolj racionalen nakup glede na to, kaj za svoj denar kupec dobi, so se vsak v svoji kategoriji izkazali Citigo, Fabia, Superb in Karoq.