Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli
23.02.2018

Vi samo vozite!

Škodinega štirikolesnega pogona vam ni treba razumeti. Vi samo vozite. Kjerkoli. Kadarkoli. Tudi po treh, če je treba. Naj vam pokaže legenda motošporta, upokojeni dirkač F1 in dvakratni zmagovalec 24 ur Le Mansa, Hans-Joachim Stuck!

Kaj je navaden avto in kdo so običajni ljudje? Videz lahko vara! Kaj je pravzaprav sploh "običajno"? Octavia Combi RS 4x4 in dirkaška legenda Hans-Joachim Stuck zagotovo ne!