Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

07.03.2018

Sestavite si Octavio drugače!

Zakaj je Octavia tako priljubljena? Ker je pripravljena na vse vaše potrebe!

Kaj vse torej prav vi potrebujete v vašem vozilu, da bodo vaše poti udobne, varne in prijetne? Izberite med ponujenimi možnostmi na našem nekoliko drugačnem konfiguratorju, dodajte v košarico potreb in želja - in povemo vam, katera Octavia je prava prav za vas!

Pa ne le povemo - tudi pokažemo vam, v kolikšnem odstotku se ujema z vašimi željami in potrebami, koliko izbrane opreme je serijske in koliko doplačljive ter koliko vas to dodatno stane, pa tudi, kolikšna je cena vozila in kakšne so opcije financiranja, ki jih imate na voljo!

S klikom na levi gumb lahko preizkusite naš drugačen konfigurator, na desni pa vas čaka preizkušena klasična različica!