Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

08.03.2018

Nova nagrada za Superb in Kodiaq

Superb je zmagal v kategoriji vozil zgornjega srednjega razreda, Kodiaq pa med večjimi križanci/terenci. Octavia in Karoq sta vsak v svoji kategoriji osvojila drugo mesto.

Izbor revije Avto magazin je drugačen od ostalih, saj v njem sodelujejo bralci (letos se jih je odzvalo rekordno število), »ki s svojim sodelovanjem nastavijo zrcalo in merilo avtomobilističnim proizvajalcem in zastopnikom, ocenjujejo pa ne le avtomobile, temveč tudi moč znamke, njihovo delo in trud,« so zapisali v Avto magazinu. Ta revija že 17. leto sodeluje v mednarodni akciji, ki so jo zasnovali pri nemški reviji Auto Motor und Sport, vanjo pa je poleg Avto magazina vključenih še 19 avtomobilističnih medijev iz 19 držav.