Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

25.04.2018

SUPERB in SUPERB COMBI brez pologa

Odslej sta Superb in Superb Combi na voljo za 1% na mesec tudi brez pologa. Ali pa kot poslovni najem z ugodno pogodbeno obrestno mero.

Financiranje 1% brez pologa

Pri financiranju 1% stranka plačuje 1 % maloprodajne cene na mesec, in sicer v obdobju 72 ali 84 mesecev. Polog ni potreben, preostanek vrednosti, ki je odvisen od izbranega obdobja, pa plača stranka ob izteku financiranja.

Različne opcije financiranja za Superba in Superba Combi si lahko izračunate na portalu Hudobro.

Poslovni najem

Pri poslovnem najemu lahko stranka izbira med obdobjem najema, ki lahko traja od 24 do 60 mesecev, ostanek vrednosti, ki ga mora plačati, pa je odvisen od izbranega obdobja, prevoženih kilometrov in izvedbe vozila. Za več informacij se obrnite na vašega najbližjega trgovca z vozili Škoda.