Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli
25.04.2018

Pan-Jan med svetovno elito

Škodin slovenski najboljši trgovec leta je priznanje za najboljšega prodajalca vozil ŠKODA prejel tudi od proizvajalca teh vozil, ŠKODA Auto, na posebnem dogodku v Južnoafriški republiki.

Pan-Jan, družinsko podjetje s skoraj 30-letno tradicijo, je namreč vnovič postalo najboljši Škodin trgovec v Sloveniji. Prvič so se tega priznanja razveselili že leta 2015.

"To je velika stvar, predvsem pa potrditev, da delaš dobro, da smo uspešni, predvsem pa, da smo tu za ljudi. Precej strogi kriteriji in merila veljajo pri izboru za naj prodajalca. To ocenjujejo tako agencije kot stranke, potrditev pa se išče dejansko na vsakem koraku," pravi direktorica prodaje Anita Prijatelj.

Komisija je na letni trgovski konferenci podjetja Porsche Slovenija obelodanila, da je Pan-Jan najboljše ocene dosegel na področju zadovoljstva strank, količine prodanih vozil ter tržnega deleža na njihovem področju, največ točk pa so jim namenili celo »skrivnostni kupci« oziroma zunanji neodvisni presojevalci, kar nedvomno kaže na visoko kakovost storitev in osebni pristop do strank.
Ni pa ostalo le pri priznanju, ki so ga dobili v Sloveniji. Za svoje prodajalce so pri znamki ŠKODAposkrbeli tudi na globalni ravni. Najboljše prodajalce iz 35 držav, torej tudi delegacijo podjetja Pan-Jan, povabili na obisk Cape Towna, mesta na skrajnem jugu Afrike v Južnoafriški republiki.

Pan-Jan, ki ima poslovalnici v Ivančni Gorici in v Trebnjem, je v zadnjih letih iz lokalnega podjetja postal "resen igralec" v regiji in državi, hkrati pa referenca, ki postavlja trende za ostalo Slovenijo. Bil je prvo podjetje, ki je v Sloveniji postavilo salon vozil ŠKODA, zgrajen po najnovejših smernicah tovarne vozil Škoda, do danes pa so mu sledili vsi pooblaščeni prodajalci v Sloveniji.