Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli

04.06.2018

Nov avto po posebno ugodni ceni

Nov avto po posebno ugodni ceni? In povrh vsega še takoj dobavljiv? Preverite našo zalogo vozil! 

A pozor: zaloga se spreminja in dopolnjuje, zato pohitite. In če vas kdo vendarle prehiti in kupi "vaš" sanjski avto pred vami, ne obupajte prehitro: redno preverjajte stran Hudobro, saj se morda podoben avto prav kmalu spet pojavi v zalogi!

Vsa vozila si lahko tudi ogledate v živo. Takoj dobavljiva vozila iz zaloge so sicer na voljo s financiranjem 1 %+ in s ŠKODA bonom, vrednost svojega obstoječega vozila pa lahko preverite na povezavi spodaj.

Vabimo vas tudi, da izbrani model preizkusite: model poiščite na naši spletni strani testiraj.skoda.si in pri izbranem trgovcu rezervirajte termin!