Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli
19.07.2018

Škoda še vedno raste

S 652.700 prodanimi vozili Škoda prvo polletje zaključuje z novim rekordnim rezultatom. V primerjavi z lanskim letom je tako Škoda prodajo povečala za 11,6 odstotka (od januarja do junija 2017: 585.000 vozil).

Samo junija je Škoda prodala 116.500 vozil - to pomeni 10,8-odstotno rast v primerjavi z enakim obdobjem lani (junij 2017: 105.200 vozil). Gonilni sili sta še naprej športna terenca Škoda Kodiaq in Karoq. Na Škodinem največjem posamičnem trgu na svetu, na Kitajskem, je prejšnji mesec uspešno stekla prodaja kompaktnega športnega terenca Kamiqa.