Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli
29.07.2018

Thomas slavil zmago na Tour de France

Geraint Thomas je v nedeljo, 29. julija 2018, slavil svojo prvo zmago na dirki po Franciji. Visoko v zrak je dvignil pokal, ki ga je oblikoval ŠKODA Design. 

Valižan pa ni bil edini s pokalom, ki so ga v sodelovanju s češkimi mojstri izdelovanja kristala oblikovali v Škodinem oblikovalskem oddelku. Pokal iz zelenega kristala je kot dobitnik zelene majice za najboljšega šprinterja, ki jo že četrto leto sponzorira Škoda, dvignil tudi Peter Sagan, slavili pa so tudi najboljši mladi kolesar v beli majici Pierre Latour in dobitnik pikčaste majice za najboljšega hribolazca Julian Alaphilippe. 

Na četrtem mestu skupne razvrstitve je končal izjemni Primož Roglič, LottoNL-Jumbo.