Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Modeli
07.08.2018

Pridružite se nam na Bledu!

Zadnji vikend v avgustu vas vabimo na Kolesarski festival Bled, kjer vas čakajo številni kolesarski dogodki, poskrbeli pa bomo tudi za vse, ki boste prišli uživat brez kolesa!

Blejski kolesarski festival (24.-26. avgust) je največji slovenski kolesarski festival z najtežjo in najdaljšo gorskokolesarsko tekmo na naših tleh. »Maraton z razgledom« ponuja dve trasi: krajšo, 63,2-kilometrsko, in epsko, 104,4 kilometra dolgo traso. 

A Bled Bike Festival nista samo dva maratona! Mogoče si bo ogledai Cirkus Biciklon, udeležili se boste lahko gorskokolesarske ture po tržiških kolesarskih poteh, za otroke je rezervirana otroška Kolojada, otroški kolesarski park in kolesarsko tekmovanje za najmlajše, tu pa je tudi kolesarjenje okoli Blejskega jezera s kolesi Pony. 

Čakamo pa vas tudi na Škodinem prireditvenem prostoru. Škoda, če ne bi prišli!

Preverite, kako smo se imeli lani